cloudhosting

Cloud hosting

Wat is het?
Wat kan ik ermee?
Wat kan ik er niet mee?

Wel om het simpel te houden is het een stuk ruimte op onze server waar u foto’s, mp3, documenten, of andere dingen kunt uploaden op een simpele manier.
U kunt die bestanden overal ter wereld downloaden of bekijken, wijzigen en weer uploaden.
Dat alles kunt u ook delen of laten zien aan famillie vrienden of collegas..cloud uitleg

Zoals kunt zienis het heel simpel.
1 is om files te uploaden(meerdere teglijk mogelijk). 2 is de naam en type van de al aanwezige files. 3voorbeeld van een plaatje/ foto
4 is een exe file.  5 kunt u heel simpel het besten desgewenst delen op bijvoorbeeld fora’s of facebook, of gewoon de link die u word gegeven mailen naar vrienden bekenden enz.. 6 is om de file desgewenst heel simpel te deleten.

We kunnen hier 4 a 4tjes vol schrijven maar waar het op neer komt is wanneer u eenmaal het gemak van cloudhosting heeft ervaren u gelijk denkt van “hoe kon ik zonder” geen gesleep met usb sticks meer, geen gedoe met verloren documenten, u kunt immers overal ter wereld er snel en veilig bij.

Ben u zo iemand die veel presentaties moet geven of u wilt uw zakelijke gegevens veilig opbergen en er ook thuis bij kunnen of gewoon een backup maken of vanaf uw vakantie aders gelijk uw fotos delen of backuppen vanaf uw vakantie adres?? Het kan ALLEMAAL!! mail via het formulier voor een test account en u zult een wereld van gemak ontdekken.

De bedrijven en particulieren die u voorgingen hebben er inmiddels veel plezier van.
Enkele voorbeelden: mkb bedrijven hoeven zich geen zorgen meer te maken over verloren usb sticks zodat hun gegevens op de weg gevonden kunnen worden. het slepen ermee is simpel weg ouderwets. even uploaden op de zaak en naar huis met een fijn gevoel dat uw data berschermd op de server staat en u het thuis zo weer kunt downloaden.

Partikulieren gebruiken het om de foto’s en documenten op te slaan voor bijvoorbeeld vakantie foto’s En zo heb foto toestel nooit vol te laten raken. of om reisdocumenten op te slaan zodat bij verlies je ze heel simpel kunt downloaden en uitprinten in bijvoorbeeld ieder internet cafe.

Ook voor tijdelijk backup is het zeer geschikt te denken aan even een backupmaken voor het opnieuw installeren van een pc / laptop of telefoon. voor prijzen kijkt u even op de paketten pagina. Klik hier

[Home] [Paketten] [Internet radio] [cloudhosting] [Computerles] [Contact]